11 Φεβρουαρίου, 2023

ΠΑΡΝΗΘΑ (2 πορείες)

By Published On: 11/02/2023Views: 117
Φόρτωση Δράσεις
Με κοντινή εξόρμηση αυτή τη φορά συνεχίζει το πρόγραμμα του Συλλόγου, περιλαμβάνοντας 2 κυκλικές πορείες στη γειτονική Πάρνηθα, την Κυριακή 5 του Νοέμβρη.
Οι διαδρομές ξεκινάνε από το πάρκινγκ του τελεφερίκ απ’ όπου θα γίνει αρχικά κοινή ανάβαση του φαραγγιού Αγίας Τριάδας (ή Μικρής Χούνης), κι από εκεί στη συνέχεια θα υπάρξει διαχωρισμός σε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας:
ΔΙΑΔΡΟΜΗ «Α» (δύσκολη διαδρομή) που θα συνεχίσει προς πηγή Σκίπιζα, Πυροφυλάκιο ΕΔΑΣΑ, κορυφή Αυγό, κατάβαση από Θέριζα στο φαράγγι Χούνης και τελική κατάληξη στο πάρκινγκ του τελεφερίκ.
Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 17 χιλιόμετρα, με συνολικές θετικές υψομετρικές 1200μ. και η ολοκλήρωσή της εκτιμάται στις 7 περίπου ώρες (Β.Δ.2 προς 3).
ΔΙΑΔΡΟΜΗ «Β» (μέτρια διαδρομή), η οποία μετά την Αγία Τριάδα θα συνεχίσει προς το καταφύγιο Μπάφι (εκεί παρατεταμένο διάλειμμα), και από εκεί κατάβαση στο φαράγγι Χούνης με τελική κατάληξη επίσης στο πάρκινγκ του τελεφερίκ.
Το συνολικό μήκος αυτής της διαδρομής είναι 11,5 χιλιόμετρα, με συνολικές θετικές υψομετρικές 830μ. και η ολοκλήρωσή της εκτιμάται στις περίπου ώρες (Β.Δ.1 προς 2).
Η συνάντησή μας θα είναι στις 8:30π.μ. στο πάρκινγκ του τελεφερίκ: https://maps.app.goo.gl/gYhVpiNR7pC66nk28
Για την συμμετοχή δεν υπάρχει οικονομικό κόστος, για οργανωτικούς μόνο λόγους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώνουν στους υπεύθυνους της εξόρμησης μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου:
Γιαννής Νικόλαος (6936166021 ή με μήνυμα inbox) ή Κυριαζής Ευάγγελος (6984473399 ή με μήνυμα inbox).

Μοιράσου το

Go to Top